O nás

Jsme znovu otevřená shisha lounge s názvem New Stage,    která se nachází v oblasti oblíbené Stodolní ulice v Ostravě. Nabízíme nejenom vodní dýmky v různých příchutích, ale také široký výběr občerstvení, kvalitních drinků a příjemné posezení. Vstupte do příjemného barového interiéru, kde se můžete v doprovodu hudby užívat shishu s přáteli nebo si vychutnat  některý z nášich výborných drinků .

Naše firma Newstage Shisha Lounge byla založena v roce 2023 s cílem přinést do Ostravy nový koncept shisha baru spojeného s hudbou a tancem.                                                                      Začínali jsme jako malý podnik s pouze několika vodními dýmkami a několika druhy nápojů, ale díky našemu přátelskému a příjemnému prostředí jsme si brzy získali velkou popularitu.     V roce 2024 jsme se rozhodli přestěhovat o pár desítek metrů a rozšířit a renovovat náš prostor, aby bylo více místa pro naše zákazníky. Přidali jsme nové posezení v barové části a také jsme vybudovali taneční parket, kde jsme začali pořádat pravidelné taneční večery.

Jsme shisha bar s občerstvením, dobrým pitím, posezením i kvalitní hudbou v oblasti Stodolní ulice v Ostravě.                                                                                                                                                         V naší práci se snažíme nejen poskytnout zákazníkům příjemné prostředí pro relaxaci s vodní dýmkou, ale také se zaměřujeme na kvalitní servis a výběr nápojů.                                                          V týdnu nabízíme poslech hudby v rámci Jukeboxu, víkendové dny se zaměřujeme na oblíbenou hudbu pro taneční večery.

Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky